Klar til salg fra primo 2025
Chefkokkens Surprise
EN HYGGELIG TORSDAG AFTEN HOS BY DOLPHIN INDEHOLDER:
Appetizer & sprudlende cava. Alkoholfri mousserende vin kan også tilbydes
Hjemmebaget brød med Thise smør
Yderligere tre smagfulde serveringer inspireret af sæsonen
Syv velvalgte vine fra vores vin bar, her findes der også alkoholfrie alternativer
Fur øl, sodavand, isvand & forfriskende saft
Et enkelt glas af chefens velvalgte avec.
Vores velvalgte kaffe & te, koffeinfri til dem der ønsker det
Sødt til kaffen
Kom og lad dig overraske…
Den gode smag, en smuk præsentation & sæsonens kvalitetsråvarer, i hovedtræk fra lokale producenter og samarbejdspartnere, som vores dygtige kokketeam tryller med.
Vinmenuen består af 7 forskellige vine i vinbaren og er udvalgt efter sæsonen og menuens skiftende indhold. Betragt det som en vinsmagning, det gør vi i hvert fald. Foruden vin tilbyder vi også øl fra Fur samt safter og avec, og naturligvis alkoholfrie vine og øl.
Man ankommer senest kl. 18.30 og får en lille velkomstdrink serveret.
Chefkokken har valgt 4 eksklusive serveringer, som serveres ved bordet, mens man selv henter vine (også alkoholfri), safter, kaffe og avec på et drinksbord.
Arrangementet slutter kl. 22.00. Menuen er kreeret efter chefkokkens favoritter, lokale og ofte økologiske ingredienser og med største kærlighed og omhu.
Fire serveringer ByDolphin inkl. vinmenu 599,- mellem kl. 18.30 og 22.00.
Har I spørgsmål vedrørende allergener, bedes I kontakte os på forhånd. Vi serverer gerne en vegetar-, veganer-, pescetar- eller glutenfri menu. Det skal blot oplyses ved bordbestilling.