Klar til salg fra 15. december 2024
Chefkokkens Surprise
Kom og lad dig overraske…
Den gode smag, en smuk præsentation & sæsonens kvalitets råvarer, i hovedtræk fra lokale producenter og samarbejdspartnere, som vores dygtige kokketeam tryller med.
Vinmenuen består af 7 forskellige vine i vinbaren, og er udvalgt efter sæsonen og menuens skiftende indhold. Betragt det som en vinsmagning, det gør vi i hvert fald. Foruden vin tilbyder vi også øl fra Fur og Thisted bryghus, samt safter og avec og naturligvis alkoholfrie vine og øl.
Man ankommer senest 18.30 og får en lille velkomstdrink serveret.
Chefkokken har valgt 4 eksklusive retter som serveres ved bordet, mens man selv henter vine (også alkoholfri), safter, kaffe og avec på et drinks bord.
Arrangementet slutter 21.30. Menuen er kreeret efter chefkokkens favoritter, lokale og ofte økologiske ingredienser og med største kærlighed og omhu.
Fire serveringer ByDolphin inkl. vinmenu 699,- mellem 18.30 og 21.30.